ASUNNON MYYNTI

Meidän kautta hoituu ripeästi kodin myynti olipa kyseessä minkälainen asunto tahansa. Meillä on kokemusta niin huoneistoista kuin kiinteistöistä ja tonteista sekä kesämökeistä. 

Asiakkaalla on oikeus vaatia laatua. 

Meille tärkeitä asioita onnistuneessa myyntiprosessi ovat sujuva kommunikointi kaikkien osapuolten kanssa, hyvät valokuvat, oikea hinta-arvio sekä hyvä asiakaskokemus. Palveluumme kuuluu asuntojen kevytstailaus kuvausta varten sekä teemme juonnetun videon, mikä antaa lisäarvoa myynnille.

Välittäjällä on väliä

Panostamme osaamiseemme kodinvaihdon edessä oleville asiakkaille ja vaikutamme aktiivisemmin tilanteisiin, joilla tavoitteet saavutetaan.


ASUNNON OSTO

Autamme Sinua löytämään unelmiesi kodin tai vaikka sopivan sijoitusasunnon. 

Tee meidän kanssamme ostotoimeksianto, niin lähdemme etsimään sinulle sopivaa kohdetta. Hyödynnämme monipuoliset kontaktimme, ketjun tuen ja laajan aluetuntemuksemme Uudellamaan alueella, mistä voimme löytää myös ne asunnot, joiden myyntiä ollaan vasta harkitsemassa.


VUOKRAUS

Meidän kautta hoidat helposti asunnon vuokraamisen vaikka ulkomailta käsin. 

Kuvaamme kodin ja hoidamme vuokrailmoituksen, jonka jälkeen haastattelemme kiinnostuneet vuokralaiset ja selvitämme heidän tilanteen löytääksemme sinulle juuri sopivimman vuokralaisen.RAKENNUTTAJA

Olemme tehneet useiden rakennuttajien kanssa yhteistyötä jo vuosia, jonka vuoksi olemme vahvoja tekijöitä myös uudistuotannon saralla. 

Monipuolisten ideoidemme vuoksi voimme tarjota Sinulle jotain erilaista ja massasta poikkeavaa, kun lähdemme suunnittelemaan ennakkomarkkinointia ja myyntiä. 

Kokemus myös RS-kohteista ja niiden myynnin valmistelusta.